rnGeleneksel hale gelen Afyonkarahisar İl Özel İdaresi’nin başta asfalt olmak üzere diğer hizmetlerin yerine getirilmesi ile ilgili sezon açılışı Vali Aziz Yıldırım’ın katılımıyla başladı.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı



İl Özel İdaresi yerleşkesi içerisinde yapılan törene Vali Aziz Yıldırım, İGM Başkanı Salih Sel, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, Yol-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Kılınç, İl Özel İdaresi yönetici ve çalışanları katıldı.

 

Sırasıyla Yol-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Kılınç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur ve İGM Başkanı Salih Sel’in konuşmalarıyla başlayan törende söz alan Vali Yıldırım; “Bizler hepimiz işçileriz. Sıfatımız ne olursa olsun değilmi ki bir kamu görevi yapıyoruz. Değilmi ki bizden hizmet bekleyen vatandaşımıza hizmet götürüyoruz. O zaman hepimiz işçiyiz ve birbirimizden hiçbir farkımız yok. Afyonkarahisar’da ilk defa bir sezon açılışında sizlerle birlikte bulunuyorum. Yaklaşık 1 yıldır buradayım. Rabbim inşallah hayırlara vesile kılar. Buraya gelmeden önce ben Salih Başkanımızın adını duydum. Hakikaten İl Özel İdaresinde benim tanıdığım ve görev yaptığımız arkadaşlarımızda vardı tabi ama buraya gelmeden önce özellikle Salih Bey’in adını duydum. Onunla birlikte encümendeki arkadaşlarımız, genel meclisteki arkadaşlarımız ve tabi ki özel idare bürokratlarıyla birlikte İl Özel İdare kaynaklarını çok iyi, verimli ve yerinde kullanmışlar. Neredeyse borçsuz diyebileceğimiz bir özel idaremiz var. Bunun karşılığında da sizlerle birlikte çok ta güzel hizmetler yapmışlar. Neredeyse hiç hizmet gitmemiş ve asfaltsız köyümüz yok. İçme suyumuz Allah’a şükürler olsun Sayın Bakanımızla da birlikte içme suyu olmayan köyümüz yok. 1-2 köyümüz de ufak tefek sorunlarımız var ama onlarda en kısa zamanda halledilecek. ”dedi.

 

Değerli işçilerimizle güzel hizmetlerin yapıldığının belirten Vali  Yıldırım; “İnşallah bundan sonraki yatırımlarda ve işlerde kaynaklarımız yerinde kullanılır, çok daha iyi ve çok daha güzel hizmetlere vesile olur. Bu bir bayrak yarışıdır. Her yıl sadece köylere gitme anlamında bitiyor ve her yıl bahar aylarında tekrardan başlıyor. Sizlerle birlikte yeni bir bayrak yarışına başlıyoruz. Bayrağı kendimizden ve bir önceki yıldan alıyoruz. Bu sene inşallah daha hızlı ve daha yukarılara götüreceğiz. Sizlere bu anlamda güveniyorum. Sizlerle birlikte çalışan bu planlamaları yapan genel meclisimize, encümenlerimize ve özel idare bürokratlarına bu anlamda güveniyorum. Sendikadaki arkadaşlarımıza güveniyorum. Bu anlamda hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde hizmetler yapıyoruz. İyi ki varsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun. Bu sezonumuz bu ve bundan sonraki sezonlarımıza hayırlar ve uğurlar getirsin. ”dedi.

 

Konuşmalarında akabinde yapılan dualar ve kurban kesimi ile devam eden program İl Özel İdare araçlarının konvoy geçişiyle son buldu.