Afyonkarahisar Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı çarşı merkezde hizmet veren Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Gençlerin İyilik ağacı Projesi kapsamında engelli çocuk ve gençlerin sosyal entegrasyonuna destek çalışmalarını sürdürüyor.

 Engellilerin sosyal entegrasyonu sürecinde sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin önemine dikkat çeken Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Özel Kardelen Kaya Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile Ebru Etkinliği yaptı. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Ebru Eğitmeni Ömer Faruk BARIŞ ve Gönüllü Gençlerin ile birlikte yaptıkları Ebru etkinliği ile engelli çocuklar yeni beceriler kazandılar. Engelli çocuk ve gençler ebru yapmanın sevincini yaşayarak faaliyet ile keyifli zaman geçirdiler. Bu faaliyetin yapılmasında desteği olan Kardelen kaya Özel Rehabilitasyon Merkezi Yönetim ve çalışanlarına, Ebru Eğitmenimize ve gönüllü gençlere Afyonkarahisar Gençlik Merkezi olarak özel çocukların kalplerine dokunarak yüzlerindeki gülümsemeye vesile oldukları için teşekkür ederiz.

Benzer faaliyetlerde yer almak isteyen gençler Kurra Camii karşısında bulunan Afyonkarahisar Gençlik Merkezi ile irtibata geçebilirler.