AFYONKARAHİSAR GENÇLİK MERKEZİ KIRAATHANELER DE KİTAP OKUYOR

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Kıraathaneler Aslına Dönüyor Projesi ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Osmanlı dönemde çay, kahve içilerek; gazete, dergi ve kitap okunan kıraathaneleri yeniden eski hüviyetine kavuşturmak isteyen Gençlik ve Spor Bakanlığı ''Kıraathaneler Aslına Dönüyor'' adlı projeyi yürütülmektedir. Gençlik merkezlerinin öncülüğünde gerçekleştirilen bu proje ile kıraathanelerde vakit geçiren gençler başta olmak üzere vatandaşların çay, kahve eşliğinde kitap okuması hedeflenmektedir. 81 ilde gençlik merkezleri tarafından uygulanan proje kapsamında Afyonkarahisar Gençlik Merkezi her ay düzenli olarak kahvehanelerde, kıraathanelerde, çay bahçelerinde kitap okuma faaliyeti gerçekleştirmektedir. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Medya Kulübü Kıraathanelerde Kitap okuma faaliyetinin yaygınlaşması için konu ile ilgili bir adet video çekerek sosyal medya hesaplarında paylaşmışlardır. Yapılan faaliyet ile gençler hem kitap okuma alışkanlığı kazanıyor hem de toplumun farklı kesimlerine örnek olmak için sosyal sorumluluk projesini uyguluyorlar. Projede yer almak isteyen kitap sever gençlerimizi Burmalı Mahallesi Basın Caddesi Kurra Camii karşısında bulunan Afyonkarahisar Gençlik Merkezine bekliyoruz.