Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müdürlüğünün koordinasyonunda; Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Afyonkarahisar Barosu ve Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa imzalamış olduğu Gençlik Projesi kapsamında Afyonkarahisar’daki 12 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik seminer programnın finali 17 Nisan 2018 Salı günü saat 10.00’da Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda yapıldı.

 

Yapılan programa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr Yunus TORTOP, Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN, Baro Başkanı Turgay ŞAHİN, Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet ERTÜRK, Okul Müdürü Oğuz TOZAN katıldılar. Projesi kapsamında şuana kadar 12 Mesleki Teknik ve Anadolu Liselerindeki öğrencilere Gençlik Merkezi tanıtımı ve akabinde Baro Başkanı Avukat Turgay Şahin Bey tarafından seminerler verilmiştir. Seminer çalışması kapsamında Baro Başkanı meslek seçimi konusunda kendi yaşam öyküsünü anlatarak, meslek seçiminin konusunda gençlere farkındalık kazandırıldı. Sonuncu programı ile birlikte toplamda yaklaşık 1800 gence ulaşıldı.

 

Program sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus TORTOP tarafından ve Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN tarafından Baro Başkanı Av. Turgay ŞAHİN beye Plaket ve Teşekkür belgesi taktim edildi.