İGM'den Başkan Burcu Köksal'a ziyaret İGM'den Başkan Burcu Köksal'a ziyaret

Belediye Başkanı Burcu Köksal, toplantı sonrası yaptığı açıklamada "Belediye Meclisi Şehrimizin geleceğini şekillendiren Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik. Üyelerimizin önerilerini dinleyerek, sorularını cevapladık. Gündemde yer alan maddeleri ve komisyon raporlarını görüşerek, karara bağladık. Aldığımız kararların şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.

Başkan Burcu Köksal'ın açıklamalarına göre; Afyonkarahisar Belediye Meclisinde alınan önemli kararlardan bazıları şöyle:

Vatandaşlarımıza 400 ₺ Olan Nikah Ücret Bedelini Sığınmacılar İçin 10 Bin TL'Ye Çıkarıldı.

Şehit Ailelerimiz, Şehit Yakınlarımız, Gazilerimiz Ve Engellilerimize Yönelik Su Tarifeleri İçin Uygulanan % 50 İndirimli Tarife % 85'e Çıkarıldı.

Belediyemize Ait Sosyal Tesislerimizde Uygulanan Fiyat Tarifelerinde (Çay, Kahve Gibi İçeceklerde) % 35 İle % 45 Arasında İndirime Gidildi. Yüntaş'a Ait Tesislerde de Yakın Zamanda Yeni Düzenlemeler Yapılacak.

Emeklilerimiz İçin Söz Verdiğimiz Çınarlar Lokali'ni En Kısa Sürede Hayata Geçirerek Çayı 1 'Den Suyu İse Maliyetine Satışa Sunacağız.

Ekmek Fiyatlarında Herhangi Bir Artışa Gitmeyerek 5 ₺'Den Satmaya Devam Edeceğiz.

Şehir Dışına Yapılan Cenaze Nakilleri İçin Daha Önce Alınan Kilometre Başı 6 +'Yi Kaldırarak, Bu Hizmeti Ücretsiz Olarak Sunacağız.

Belediye Meclisi Afyon