AFYONKARAHİSAR BASIN MENSUPLARI, BURSA/ULUDAĞ GEZİSİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER !!!

Gözden kaçırmayın

Milli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet TiyatrosuMilli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet Tiyatrosu

 

 

Orman ve Su İşleri bakanlığı 5.Bölge Müdürlüğü ve Doğa Koruma Milli Parklar ve Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar’da yayın hayatını sürdüren basın mensuplarına Bursa-Uludağ gezisi düzenlendi. Bursa/ Uludağ gezisine Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Yerel Basın Mensupları ve İnternet Medya çalışanları katıldılar.

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr.Veysel EROĞLU' nun davetlisi olarak Bursa/Uludağ'a gezi hafta sonu gerçekleşti. Yaklaşık 90 basın mensubunun katılımı ile gerçekleşen Uludağ gezisi geçtiğimiz Cuma günü Afyonkarahisar İstasyon meydanından 2 otobüs ile gerçekleşti.

 

Bir hayli keyifli geçen yolculukta gezi otobüsleri akşam saatlerinde Uludağ Kayak merkezine ulaştılar. Başarılı bir organizasyon ile tüm basın mensupları Uludağ Kayak Merkezinde bulunan değişik otellere ve Orman köşklerine konakladılar.

 

 

BASIN MENSUPLARI, ULUDAĞ’IN ZİRVESİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER !!!

 

 

Uludağ’da sezonun bitmesine az zaman kala ; Orman ve Su İşleri Bakanlığı 5.Bölge Müdürlüğü ve Doğa Koruma Milli Parklar ve Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen gezi organizasyonu basın mensuplarına moral oldu. Afyonkarahisar basını 2 gün süren hafta sonu gezisinde Uludağ’ın bembeyaz dağlarında kayak yaptı, kar motosikletlerine ve teleferiklere bindi. Basın mensuplarının kar keyifleri objektiflere yansıyan birbirinden güzel resimlerle ölümsüzleşti.

 

Uludağ’dan Afyonkarahisar’a dönüşte Uludağ Milli Park önünde hatıra resmi çektiren Afyon Basını , hatıra resmi sonrası Bursa şehir merkezine hareket etti.  Bursa Merkez’de bulunan DSİ .1. Bölge Müdürlüğü tarafından basın mensuplarına yemek organizasyonu düzenlendi. Bursa gezisi yemeğin ardından Gülşah Hatun Türbesi ve Muradiye Külliyesi Emirsultan Türbe ziyareti, Ulu Camii ziyareti ile sona erdi. Afyon Basını Pazar günü akşam vakti Afyonkarahisar’a dönüş yaptı.

 

ARMONİ FM, RADYO 03 VE AFYONHABER MEDYA GRUBU OLARAK;

 

 BAŞTA ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI PROF. DR.VEYSEL EROĞLU OLMAK ÜZERE, ORMAN VE SU İŞLERİ 5. BÖLGE MÜDÜRÜ MUSTAFA BULUT BEY’E , ULUDAĞ MİLLİ PARK MÜDÜRÜ  OZAN HACIALİOĞLU BEY’E VE ÖZVERİ İLE HİZMET VEREN MİLLİ PARK PERSONELİNE, MİSAFİRPERVERLİKLERİ İÇİN DSİ 1.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE , BU ORGANİZASYONU BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİREN TÜM EKİBE VE GEZİYE KATILAN AFYONKARAHİSAR BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜR EDERİZ.