Turnuva öncesinde belirlenen fikstüre göre yapılan müsabakalar sonucunda Fenerbahçe ve Anadolu Efes U 13 basketbol takımları finale yükseldiler. Turnuvanın son gününde yapılan final maçını Vali Aziz Yıldırım, Milletvekili Ali Özkaya, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop, Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale, Basketbol Federasyonu temsilcileri ve gözlemcileri ile çok sayıda basketbol sever izledi.

 

Fenerbahçe U 13 basketbol takımının rakibini yenerek Türkiye Şampiyonu olduğu maçın ardından dereceyi giren takımların madalya ve kupaları Vali Aziz Yıldırım, Milletvekili Ali Özkaya, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop ile diğer yetkililer tarafından verildi.

 

Ödül töreni sırasında konuşan ve böylesine büyük bir organizasyonun Afyonkarahisar tanıtımına büyük katkı sağladığını belirten Vali  Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar’ın spor turizminde büyük ve emin adımlarla ilerlediğinin altını çizerken, Afyonkarahisar'a kazandırılan spor tesisleriyle büyük bir potansiyel elde edildiğini söyledi. Afyonkarahisar' ın  spor alanındaki başarılarının yanında spor alanındaki organizasyonlara da ev sahipliği yapmasının memnun edici olduğunu ifade eden Vali Yıldırım,  turnuvanın ilimizde düzenlenmesine katkıda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.