AFYON FRİG FOTOĞRAF DERNEĞİ YÖNETİM KURULUNDAN BYEGM’YE ZİYARET

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

 

 

Afyon Frig Fotoğraf Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özçelik ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Düş BYEGM Afyonkarahisar İl Müdürü Ş. Münire Burcu'ya nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette Özçelik 30 Haziran - 1 Temmuz 2018 tarihlerinde düzenleyecekleri Ulusal Fotoğraf Festivali “I.Frig Fotofest” hakkında İl Müdürü Ş. Münire Burcu'ya bilgiler verdi.

 

Festival, Afyon Frig Fotoğraf Derneği tarafından, Afyon Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Afyon Ticaret ve Sanayi Odası, Çay Ticaret Odası, İhsaniye Belediyesi destekleri ve Kanal 3 medya sponsorluğunda yapılacağını söyleyen Murat Özçelik, festival süresince tamamı ücretsiz 4 fotoğraf sergisi, 2 fotoğraf atölyesi, 6 fotoğraf gezisi ve usta fotoğrafçılar ile söyleşiler tertip edileceğini, yapılacak eğitimler, sergiler, söyleyişiler ve düzenlenecek gezi programlarının, festival merkezinin Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi olacağını söyledi. Festivalin bu sene onur konuğu olarak Türkiye’de devlet sanatçısı ünvanlı ilk ve tek fotoğrafçı Ozan Sağdıç'ın, ayrıca Cengiz Karlıova, Reha Bilir, Burak Şenbak ve Serkan Turaç’ın da festivalin misafir fotoğrafçıları olacağını söyledi. Gelenekselleşmesi hedeflenen festivalin bu sene gezi güzergahları hakkında da bilgi veren Özçelik, Afyon şehir merkezi, Frig Vadisi, Kocatepe ve Eber Gölü’ne geziler düzenleneceğini söyledi. Festivalin Afyonkarahisar'ın tanıtımı açısından önemli olduğuna vurgu yapan Murat Özçelik ve Murat Düş yerel basında da destek görmek istediklerini belirttiler.

 

Festival için kayıtların 20 Mayıs 2018 de başladığını, 5 Haziran 2018 itibarı ile 30 farklı şehirden 220 fotoğraf tutkunu festival için kayıt gerçekleştirdiğini, festivale kayıt için son başvuru tarihinin de 10 Haziran 2018 saat 19:00'a kadar olduğunu, kayıt ile ilgili detaylı bilgilerin Afyon Frig Fotoğraf Derneği web sitesi (www.frigfotograf.com) mevcut olduğunu söyledi.