Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Duran ile İşadamı Hüseyin Karaca, Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Emekli Albay Murat Diker’i ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Duran ile İşadamı Hüseyin Karaca, Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Emekli Albay Murat Diker’i ziyaret etti. Afyon Eğitim Vakfı’nın Afyonkarahisar için önemine dikkat çeken Duran ve Karaca, Vakıf’ın burslarla öğrencilerin hayatını kolaylaştırdığını, bu hizmetin ülkeye çok yararlı olduğunu belirttiler. Duran ve Karaca, Afyon Eğitim Vakfı’nın yürüttüğü arsa kampanyasının da destek görmesi gerektiğini vurguladılar.

Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Emekli Albay Murat Diker de ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Diker, “Biz öğrencilerimizi destekliyor, onları eğitim yolculuklarında yalnız bırakmıyoruz. Daha iyi hizmet ve daha çok öğrenciye ulaşmak için bir arsa kampanyası başlattık. Kampanyamıza ilgiden memnunuz. Kampanya sonucunda TED Koleji’nin bulunduğu arsayı Vakıf’a kazandıracağız” dedi.