Kısa bir süre önce genel kurulunu gerçekleştiren Afyon Beşiktaşlılar Derneği, yeni yönetimiyle Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a nezaket ziyaretinde bulundu. Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Yönetim Kurulu Üyeleri; Didem Kurt, Serhat Düzağaç  ve Ramazan Seyman katıldı.         

 

                Ziyarette, derneğin faaliyetleriyle ilgili olarak Başkan Burhanettin Çoban'a bilgi veren Dernek Başkanı İhsan Beşer, Beşiktaş'la ilgili sportif faaliyetlerin yanı sıra, eğitim kurumlarıyla birlikte tarafsız anlamda birçok sosyal faaliyete imza attıklarını söyledi.

 

                "ÜYE KAYITLARINA DEVAM EDİYORUZ"

 

                Ayrıca, Afyonkarahisar'da yaşayan Beşiktaşlılar'ın bir bütün halinde birlikteliğini sağladıklarını kaydeden Başkan Beşer, derneğin üye kayıtlarına devam ettiğini sözlerine ekledi. Beşer, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a spor alanında yaptığı yatırımlar ve spor kulüplerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, ziyaret anısına Beşiktaşlı futbolcular tarafından imzalanan bir forma hediye etti.

 

                Beşiktaş'ın ülkemizin en köklü ve başarılı kulüplerinden biri olduğunu belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise özellikle bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında aldığı sonuçlarla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandığını söyledi. Afyon Beşiktaşlılar Derneği Yönetimine ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Çoban, dernek çalışmalarında başarılar diledi.