AFYON BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

 

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımıyla Afyonkarahisar’da karşı karşıya gelen Beşiktaş Voleybol takımını Afyon Beşiktaşlılar Derneği takımı yalnız bırakmadı

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş Voleybol takımı hafta başında Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımıyla maç yapmak için Afyonkarahisar’a geldi. Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer ve Yönetim Kurulu Beşiktaş Voleybol takımını karşıladı. Sonrasında takımın antrenmanı izleyen Dernek üyeleri antrenmandan sonra takımla birlikte yemek yediler. Yemeğe Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, Beşiktaş Voleybol takımı Baş Antrenörü Işık Menküer, Genel Menajer Aziz Kalağoğlu, Takım Menajeri Burhan Bilir, Yardımcı Antrenör Ergün Bilmez, Beşiktaş Voleybol takımı, Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kartaliçeler katıldı. 

Yemekte konuşma yapan Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, “Sizleri Afyonkarahisar’da görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımıyla oynayacağınız maç öncesinde sizlerle böyle bir yemekte bir arada olmak bizler için çok güzel bir duygu” dedi.

Yemekten sonra Leandro Macias’ın doğum günü için Afyon Beşiktaşlılar Derneği ve Beşiktaş Voleybol takımı hep birlikte doğum günü kutladı.

BAŞKAN BEŞER TAKIMLARA ÇİÇEK VERDİ

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı ev sahipliğinde gerçekleşen maç öncesinde Afyon Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Başkanı İhsan Beşer, hem Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımına hem de Beşiktaş Voleybol takımına çiçek takdim etti.

MAÇTA ÇİFT TARAFLI SEVİNÇ

Maçı izlemeye gelen Afyon Beşiktaşlılar Derneği üyeleri maç esnasında Beşiktaş’ın aldığı sayılara sevinirken Afyon Belediye’nin aldığı sayılara da sevindi. Afyon Belediye ve Beşiktaş arasında büyük çekişmeye sahne olan maçta 3-2’lik skorla sevinen ekip Beşiktaş oldu.

OYUNCULARA SEVGİ GÖSTERİSİ

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımını mağlup eden Beşiktaşlı oyuncular maçtan sonra taraftarlarla tek tek fotoğraf çektirdi. Maçı izlemeye gelen Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kartaliçeler toplu olarak oyuncularla fotoğraf çektirdi.