Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, ailelerinin gözleri önünde şehit edilen güvenlik güçleri mensuplarına vicdanların kayıtsız kalmaması gerektiğini kaydederek, “Terörü ve teröristleri kınıyorum” dedi.
Yazı bir basın açıklaması yaparak son günlerde yaşanan terör olaylarını kınadı. Başkan Şahin açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:
“Vicdanlarımız ağlıyor, ruhlarımız ağlıyor, bedenlerimiz ağlıyor. Ailesinin gözü önünde şehit edilen Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız için ağlıyor, tüm şehitlerimiz için ağlıyor. Şehitlerimizin amacı emanetimizdir, şehitlerimizin evlatları emanetimizdir, şehitlerimizin aileleri emanetimizdir, tüm milletimize emanettir. Bu emanete akılla sahip çıkmalıyız, bu emanete birlik, beraberlikle sahip çıkmalıyız, bu emanete devletimizin, milletimizin, inancımızın büyüklüğü ile sahip çıkmalıyız, bu emanete teröre karşı birlikte mücadele ile sahip çıkmalıyız. Allah devletimizi, milletimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi korusun. Terörü ve terörden medet umanları lanetlesin şu an teröriste karşı mertçe savaşan, teröriste gereken cevabı veren tüm güvenlik güçlerimizin ve devlet erkanının yardımcısı olsun.”