AFSİAD’DAN CUMHURİYET BAŞSAVCISI MEHMET ÖZEL’E ZİYARET.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

 

 

 

 

      Afyonkarahisar Sanayicileri ve    İşadamları Derneği (AFSİAD) İlimize yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet ÖZEL’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarete  AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ŞEHİTOĞLU başkanlığında  Yönetim Kurulu Üyeleri Metin İPLİKÇİOĞLU, Yücel ALBAY ,Akif İŞBİLİR,Kadir SAYIN  katıldılar.

 

      İlimize yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet ÖZEL’e  Afyonkarahisar Sanayici ve İş Adamları adına ,hayırlı olsun dilekleri ve görevinde başarılar dileyen Yönetim Kurulu üyeleri ,AFSİAD üyelerinin ilimiz ekonomisine katkılarını anlattığı ziyarette ,Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet ÖZEL’e Afyonkarahisar’ın sanayisi ve ticareti hakkında ,ilimizin sosyo-ekonomik durumu konularında bilgiler vermiştir.

 

      Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet ÖZEL ,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken ,devletimizin  güçlü olması ve vatandaşlarının da devletin yanında olmasının ne kadar önemli olduğunun vurgusunda bulunarak ,İlimizde güzel bir görev süreci geçirmek için bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da çalışmaya devam edeceklerini ifade etmiştir.

 

    Bu vesile ile Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ŞEHİTOĞLU ,Sayın Başsavcımızın İlimize görevlendirilmesinden dolayı kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundukları ve her zaman bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devletimizin gücü,milletimizin geleceği için çalışmaya ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

 

Başsavcımız Mehmet ÖZEL’e görevinde başarılar dileriz.