Kaybolan köyü şehit kabirleri ortaya çıkarttı. Kaybolan köyü şehit kabirleri ortaya çıkarttı

Bitlis kırsalında da PKK`ya yönelik süren operasyonlarda önceden tuzaklanan EYP`nin infilak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

Başbakan Yıldırım, Afrin`den gelen şehit haberiyle ilgili "Zeytin Dalı Harekatı başarıyla tamamlandı. Şu anda temizlik yapılıyor. Maalesef teröristler giderken sağı solu EYP ile her tarafı tuzaklamışlar. Bunların temizliğini yaparken kayıplarımızda oluyor. Bugün 3 şehidimiz var. EYP temizliği yaparken şehit oldular." ifadelerine yer verdi.

Bitlis’te tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.Güvenlik güçlerinin Bitlis kırsalında terör örgütü PKK`ya yönelik operasyonları aralıksız devam ediyor

Bugün de yürütülen operasyon kapsamında daha önceden PKK terör örgütü tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

TOKAT'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Afrin`de Zeytin Dalı operasyonunda görev yapan Uzman Jandarma Er Gökhal Güllü`nün şehadet haberi memleketi Tokat`ın Turhal ilçesine ulaştı.

Güllü`nün Tokat`ın Turhal ilçesi Celal Mahallesinde oturan ailesine şehadet haberini İlçe Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer ve Belediye Başkan yardımcısı Yusuf Geniş, sağlık görevlileri eşliğinde verdi.