Afjet Afyonspor'un teknik direktörlük görevine Serhat Gülpınar getirildi.

Son iki haftada kaybettiği puanlarla liderlik koltuğunu Menemen Belediyespor’a kaptıran Afjet Afyonspor’da antrenörlük görevine Serhat Gülpınar getirildi.



Afjet Afyonspor’da Sportif Direktör İbrahim Çelik ile Teknik Direktör Sabahattin Akgül’ün görevlerine devam ettiklerini bildiren Kulüp Başkanı Salih Sel, dün anlaşma sağlanan Serhat Gülpınar’ın mor beyazlı takım ile ilk antrenmanına dün çıktığını söyledi.

Bu arada Afjet Afyonspor teknik kadrosuna katılan Serhat Gülpınar’ın Medipol Başakşehir takımında Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın yardımcılığını yaptığı ve bu sezon da Bugsaşspor’da görev aldığı öğrenildi.

“AFJET AFYONSPOR’U TAKİP EDİYORDUM”

Dünkü antrenman öncesi basın mensuplarına ilk açıklamasını yapan Afjet Afyonspor’un yeni Antrenörü Serhat Gülpınar şunları söyledi;

“Sportif Direktörümüz İbrahim Çelik ile birlikte Denizlispor’da beraber top oynamıştık. Bu nedenle Afjet Afyonspor’u geçen seneden beri takip etmekteydim. Bu sezon da maçlarını izlediğim ve yakından tanıdığım bir takım.  Afjet Afyonspor bence bu grubun en iyi takımı. Bunu ben gönülden söylüyorum. Çünkü diğer takımları da takip ettiğim için bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum. Kadro kalitesi olarak, birlik, beraberlik ve arkadaşlık olarak bir aile havası var. Bu durum her şeyden önemli bir olay. Belki ücretler bakımından en iyi takımı yapabilirsiniz ama bu havayı yakalamak maddiyatla olacak bir şey değil. Ben takip ettiğim için buradaki durumu çok yakından biliyorum. Bu durum bizim için çok büyük bir avantaj. Birkaç haftadır belki istenilmeyen sonuçlar alınmış olabilir ama bu sonuçlar Allah’ın izniyle en kısa sürede düzelecek şeyler. Biz de buraya zaten arkadaşlara futbolu öğretmeye gelmedik. Sadece ufak dokunuşlarla yardımcı olmaya geldik. İnşallah bunu da sonuçlara yansıtarak sezon sonunda hedefe ulaşan takımın Afjet Afyonspor olacağına inanıyorum.”

Kaynak: GAZETE3