AFJET AFYONSPOR YENİ SEZONDA DA KOCAMAN HEDEFLER BEKLİYOR

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

 

Her geçen gün taraftarından yönetimine, oyuncusundan teknik ekibine kadar yürek yüreğe vermiş bir camia anlayışı var. Şampiyon olan ekibimiz yeni sezondan da ümitli.

Afjet Afyonspor’un özellikle 2017 yılının son dönemlerindeki çıkışı ortada. Her geçen gün taraftarından yönetimine, oyuncusundan teknik ekibine kadar yürek yüreğe vermiş bir camia anlayışı var. Şampiyonluk olan ekibimiz yeni yıldan ümitli.

2017 yılını iyi bir performans sergileyerek kapatan Afjet Afyonspor’da A’dan Z’ye herkes yeni sezonda da  büyük beklentiler içerisinde. Afyonspor’un özellikle 2017 yılının son dönemlerindeki çıkışı ortada. Her geçen gün taraftarından yönetimine, oyuncusundan teknik ekibine kadar yürek yüreğe vermiş bir camia anlayışı oldu. Geçtiğimiz Bölgesel lig ve play oflarda başarılar  elde eden ekibimiz 3.ligde bitime 2 hafta kala şampiyon olması büyük sevinç yarattı. Üst üste alınan başarılardan sonra Afjet Afyonspor yeni sezonda da kocaman hedefler bekliyor.

Tam bir aile havasının hakim olduğu camiada yeni yıldaki en büyük hedef borçsuz bir Afyonspor teması olurken elbette yeni sezonda yer alacağımız 2.ligde şampiyonluk yarışı da son ana kadar kovalanacak gibi gözüküyor. Salih Sel dönemiyle birlikte yeni bir döneme giren ve maddi manevi büyük işler çıkaran camia kenetlenmiş durumda. Bu durum pek tabi en çok vefalı Afyonspor taraftarını mutlu ediyor en büyük özlem ise mor beyazlı ekibin 2.ligde başarılı olması ve  şampiyonluğu bu ligde yakalaması olacak.

Afjet Afyonspor teknik  Menajeri İbrahim Çelik, şampiyon olup 2.Lige çıkmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

3.lig 3.grubu şampiyon olarak tamamlayan, en erken şampiyon olan, 42 maç arka arkaya kazanıp yeni bir rekora imza atan Afjet Afyonspor’un teknik Menajeri İbrahim Çelik önemli açıklamalarda bulundu. Çelik “Şampiyonluk duygu olarak çok güzel, çok mutluyum.  Sezon başında söz vermiştik. Futbolcularla el ele verip camiamıza şampiyonluk sevincini yaşattık. Yeniden 2. lige çıkıp camianın önünü saçtığımız için çok mutluyuz. Çok çalıştık, çabaladık çok mutluyuz" dedi.

Çelik “Çok çalıştık, çabaladık ve bunun karşılığını şampiyon olarak elde ettik. Bize inanmayanları da inandırdık. Final maçında iyi oynadık, pozisyonları değerlendirdik maç çok rahat geçti” dedi.

Ligde oynadığı maçlarda kritik gollere imza atan Afjet Afyonspor’un başarılı orta saha oyuncusu Yasin Yener, Statta oynanan 2.lig çıkma maçında Adliye  karşısında ilk gol perdesini açarak Afjet Afyonspor’un 2.lige çıkmasında büyük rol oynadı.

Spor toto  3. Ligde 3. Grupta  şampiyonluk mücadelesi veren Afjet Afyonspor’un başarılı orta saha  oyuncusu Yasin yener, gol yollarındaki etkili performansla dikkat çekiyor. Tecrübeli oyuncu, takımın gol yollarında zorlandığı maçlarda kahraman kurtarıcı olarak devreye girerek maçın kilidini açıyor. Ligde kritik gol atan genç oyuncu hem takımının galip gelmesinde büyük pay sahibi oluyor hem de forvet oyuncularına taş çıkarıyor.

İyi bir takım olduklarını belirten başarılı orta saha  oyuncusu Yasin Yener, “Takım olarak iyi çalışıyoruz. Sadece oyun anlamında göze hoş gelen futbolu oynamaya gayret gösteriyoruz. Hücum hattındaki oyuncularımızın bu ligin en iyilerinden olmalarına rağmen maçlarda gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. Bunun da şansızlık olduğunu düşünüyorum. Hocamız Yasin Tunçer, bizi her maça iyi hazırlıyor. Başkanımız Salih Sel her zaman yanımızda olduğunu hissettiriyor. Şampiyonluğu takım olarak Başkanımız  Salih Sel’e  armağan ediyoruz.” dedi.

Daha önce bir çok takımda şampiyonluk yaşadığını belirten Yener “Afyonspor’da kritik maçlarda kritik goller attığım için mutluyum. Afyonspor’u layık olduğu yere taşıyabilmek için elimizden geleni sahada veriyoruz. Başarımızın sırrı takım içindeki dostluk ve kardeşlik. Kolej havasında bir takımımız var. Çok zor bir grupta mücadele ettik. Birbirinden zorlu maçlar oynadık. Her maç final havasında geçiyor. Gol yollarında sıkıntı yaşasak da kazanmasını bilen takımız. Adliye karşılaşmasında attığım gol  beni çok sevindirdi. Bu il 2.ligi hak ediyor. ” diye konuştu.

Afjet Afyonspor’a geçen sezonun döneminde 3.lige çıkmasında başrol oynayan Mirlan ve Ömer şampiyonluk maçı olan Ankara Adliye maçında protokoldeki yerlerini aldı.

Mor beyazlı takım 2007-2008 sezonundan sonra tekrar 2.lige çıkmanın haklı gururunu yaşıyor. 3.lig 3. Grupta yer alan ve 31 haftada evinde Ankara Adliye ile oynayan Afjet Afyonspor, bu karşılaşma öncesinde Afjet Afyonspor’a geçen sezonun döneminde 3.lige çıkmasında başrol oynayan Mirlan ve Ömer şampiyonluk maçı olan Ankara Adliye maçında protokoldeki yerlerini aldı. Bu iki maç öncesinde geçtiğimiz sezon kadroda bulunan Nazmi,İsmet ve Atalay ile hasret giderdiler.