AFİMED BAŞKANI ÖMER ELÇİ'NİN “24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI” KUTLAMA MESAJI

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

 

Afyonkarahisar İnternet Medyası Radyo ve Televizyonlar Derneği (AFİMED) Başkanı Ömer Elçi “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Elçi mesajında;

“24 Temmuz Basın Bayramı dediğimiz bugün, ülkemizde basın mensuplarının ne gibi zorluklarla haber yaptıklarını anlamamız açısından önemlidir. Demokrasimizin önemli unsurlarından olan basın, halkın haber alma ihtiyacını karşılaması açısından önemlidir. Halkın doğru haber alma noktasında, basın kuruluşlarımızın özgür, tarafsız ve objektif olarak görevlerini yerine getirmesinin, bir ülkenin demokratik gelişmelerine olanak sağlamaktadır

Ülkemizde meydana gelen olaylarda gerek yerel basınımız gerekse de ulusal basınımız milli iradenin yanındaki kararlı duruşlarıyla, cesur ve fedakârca yaptıkları çalışmalarıyla, milli menfaatlerimize uygun yayınlarıyla, milletimizi doğru bir şekilde bilgilendirerek ve yönlendirerek, demokrasi ve basın tarihimizde önemli bir görevi yerine getirmişlerdir.

Şehrimizde ve bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan, Afyonkarahisar’ın  sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ilimizde faaliyet gösteren yerel gazete, televizyon, radyo, dergi, internet  gazeteleri ve haber ajanslarının temsilcileri olmak üzere tüm değerli basın çalışanlarının "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" nı kutlarım” dedi.