Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri geçtiğimiz Pazar günü Sinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk beldesinin güzel doğasında yürüyerek faaliyetlerine devam etti.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

 

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri geçtiğimiz Pazar günü Sinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk beldesinin güzel doğasında yürüyerek faaliyetlerine devam etti. Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner’in davetlisi olarak Taşoluk beldesine giden doğaseverler keyifli bir gün geçirdiler.

Mahmarı Obası hizmete girdi

Belediye tarafından yapılan Değirmenönü isimli mesire alanından başlayan yürüyüş Şehit Şüheda Parkı içinde bulunan Mahmarı Obası’na doğru sürdürüldü. Yaklaşık 12 km yürüyen doğaseverlere Mahmarı Obası’nda kahvaltı veren Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner AFDOS’lu doğseverlere katılımları dolayısıyla teşekkür ederek yaptığı çalışmalarla ilgili kısa bir değerlendirmede bulundu. Taşoluk Göleti manzaralı bir tesis olan Mahmarı Obası’nı iki yıl içinde tamamladıklarını belirten Başkan Öner, “Bu güzel tesisimizde ilk kez sizleri ağırladık. Bundan böyle buraya tüm misafirlerimizi bekliyoruz. Tesisimizden akşamları günbatımı manzarasını herkes izlemeli. Misafirlerimiz ellerine kitaplarını alıp gelsinler. Ben buraya tefekkür alanı diyorum. Hem manzaramız, hem de lezzetlerimiz çok güzel” diye konuştu.

AFDOS Kulüp Başkanı Mehmet Bilgiçer ise Başkan Öner’e konukseverliği dolayısıyla teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.