Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü dolayısıyla Çiğiltepe Şehitliği’ne yürüyüş düzenledi.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü dolayısıyla Çiğiltepe Şehitliği’ne yürüyüş düzenledi. AFDOS Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çevik’in ekip liderliğini yaptığı yürüyüşe katılan doğaseverler Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümünde tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla andılar. Sabahın erken saatlerinde AFDOS Kulüp binasında buluşan doğa tutkunları daha sonra araçla Kuruçay Barajı yakınına hareket ederek yürüyüşe başladılar. Sinanpaşa’nın yeşil doğasında yürüyerek Çiğiltepe Şehitliği’ne ulaşan AFDOS üyeleri, burada Ulu Önder Atatürk ve tüm şehitlerimizin anısına saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı okudular. Faaliyette katılımcılara Albay Reşat Çiğiltepe ve birliğiyle ilgili bilgiler verildi.

 

Öte yandan Türkiye Dağcılık Federasyonu(TDF) tarafından Çanakkale şehitlerini anmak için Kaz Dağları tırmanışı gerçekleştirildi. Tırmanışa AFDOS adına Kulüp Başkanı Mehmet Bilgiçer, TDF İl Temsilcisi Mitat Şener, AFDOS Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şanaldı ve Kulüp Sporcusu Kurtuluş Gökdemir katıldılar.