Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni makamında kabul etti.

 

                Geçen hafta yapılan genel kurul sonrası, mevcut başkan Veli Cengiz başkanlığında yeniden oluşturulan Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a nezaket ziyaretinde bulundu. Yönetim Kurulu'nun tam kadro yer aldığı ziyarete, ADD Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz ile birlikte; Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Dikyamaç, Bünyamin Öz, Nurşen Ersen, Seydi Akgöl, Bekir Döner ve Mustafa Ünsal katıldı.

 

                HATIRA ORMANININ KAMELYA BÖLÜMLERİ AÇILACAK

 

                Ziyaretleri nedeniyle Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Yönetimine teşekkür eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek, dernek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette ayrıca, Zafer Kent Ormanı'nda Afyonkarahisar Belediyesi tarafından oluşturulan ve ADD Afyonkarahisar Şubesi ile yapılan işbirliğiyle "Atatürk"ün ismi verilen Hatıra Ormanı ve Mesire Alanı'nın açılış tarihi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

 

                Büyük bölümü tamamlanan ancak havuz bölümündeki bazı eksikliklerin giderilmesi beklenen Atatürk Hatıra Ormanı ve Mesire Alanı'nın vatandaşların Ramazan ayında istifade edebilmesi için "dinlenme ve kamelya kısımlarının" en kısa sürede açılması yönünde görüş birliğinde varıldı. Başkan Burhanettin Çoban, bu konuda ilgili birimlere talimat vererek, mesirelik alanların Ramazan ayı içerisinde faaliyete girmesini istedi.