Afyonkarahisar İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı, koyu AK Partililiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevgisiyle bilinen Gazeteci Ahmet Uçmak, sadece gazetecilere tahsis edilmesi gereken TOKİ konutlarıyla ilgili sert bir açıklama yaptı.

Uçmak, açıklamasında, AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’nın liseteyi bildiği halde bilmemezlikten geldiği, aralarında gazeteci ve basın ile alakası olmayan insanların çekilişte yer alması ve aynı aileden 2 kişiye çıkması “Adalet” ve Kalkınma Partisi Millet vekili Ali Özkaya’ya yakışmadı. dedi.

Afyonkarahisar Valiliği tarafından defalarca verilen listenin veto (red) edilmesi bile Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’yı durduramadı. TOKİ Genel müdürlüğü ile irtibata geçen vekil Vali’lik kararı karşısında Valiliği devreden çıkarma kararı aldı. Adaletli davranan Afyonkarahisar Valiliğin kararını hiçe sayan Vekil Allah’tan korkmadığını bir kere daha gösterdi.

Afyonkarahisar İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Ahmet Uçmak şu ifadelere yer verdi;

Öncelikle gerçekten basın mensubu olarak TOKİ’den ev sahibi olan kanal 3 TOKİ’lerinde evlerine kavuşan başta İsmail Ögeday kardeşime , evi olmayan Satılmış Akkaş kardeşime , Gün Fm Faruk Bangir kardeşime, İscehisar’dan Hakan Şimşek kardeşime, babasının evinde oturup kira vermeyen kardeşlerime hayırlı uğurlu olsun işallah.

Ve sonrasında babalı kızlı ayrı ayrı ev alan abimede hayırlı uğurlu olsun. Özel şirketi olup gazeteciyim diyen kardeşlerimede hayırlı uğurlu olsun.  Her şeyden önce günler öncesinden uyardığım bakın sayın vekilim haksızlık olmasın dediğim bu işe imzasını atan Vekil Ali Özkaya’yada hayırlı uğurlu olsun. Şunu unutmayın bu dünyanın ahiretide var. Haksızlık yapan ve buna çanak tutan her kezi Allah’a havale ediyorum. Hakkım varsa ise zehir zıkkım olsun, ahirette iki elim yakanızda bunu bilin yeter. Şimdiye kadar çok sevdiğim Ak Partiden başkanlarımı abilerimi kırmamak için çoğu şeyde sesimi çıkarmıyordum, şimdiden sonra sesimi çıkarmassam namerdim, sizler bir Burhanettin Çoban kadar olamadınız, yazıklar olsun; dedi.

Başkan Uçmak; "şimdi “ADALET”  ve Kalkınma Partisinden Adaletli olan Vekilim Ali Özkaya için listeyi yayınlıyorum. Bu listeyi Ali Özkaya ölünceye kadar saklasın, çünkü öldükten sonra Allaha vereceği hesap olacak." dedi.

İŞTE O LİSTE!..

İSMAİL ÖGEDAY

HARUN ÖGEDAY

HAKAN ŞİMŞEK

RAMAZAN ŞİMŞEK

MUHAMMET EMİN DAĞHAN

MUSTAFA DAĞHAN

TAHSİN GÜLBAŞ

MEHMET GÜLBAŞ

AYDEMİR KURT

ALKAN KURT

FARUK BANGİR

NUMAN BANGİR

​GİZEM DOĞAR

İHSAN DİNÇAY DOĞAR

HAKAN TÜBLEK

MUSTAFA YAŞAR

AYŞE AŞIK

MURAT ARISOY

BİLAL SAKA

MEHMET ZEREN

FATMA YILDIZ

SATILMIŞ AKKAŞ

İZZET MIŞIK

ALİ KÜÇÜKKARTAL

İSMAİL SAGUN

MURAT EMRE

NAİL AZBAY

ESRA EKMEKÇİOĞLU

ÖMER BAĞLAN

RABİA ÇELİKOĞLU

MEHMET BAŞEĞMEZ

ÖZEL CAN

EROL UYSAL

SÜLEYMAN SERVET KOCAERKEK

AHMET SARLIK

POLAT YILMAZ

RESUL SÜNDÜK

MEHMET TABAK

SADETTİN ULUSOY

ÖZNUR KIRMAN

SONER GÜRSAN

EFE HASAN ÖĞÜNÇ

MURAT ADEN

YAŞAR OFLAZ

İBRAHİM ARDINÇ

FATMA UYGUN

MEHMET KASAL

SUAT DURMAZ

HAKAN ÇELİK

HAKAN DİLEK

SEMA HOCAOĞLU

ŞÜKRÜ BAKİBABA

RAMAZAN KURNAZ

SAİD KARADUMAN

KENDİ İSİMLERİNİ SONRADAN KENDİ RIZALARI İLE İPTAL EDENLERİ YAZMIYORUM…

 

HABER : AHMET UÇMAK ( A HABER AJANS )