A.İ.H. LİSELERİ ARASI KURAN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI ULU CAMİİNDE YAPILDI

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Anadolu İmam Hatip (AİH) Liseleri arası Genç Seda Kuran-ı Kerimi Güzel okuma yarışması İl finali Dinar Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde öğrencilerin ve halkımızın yoğun katılımıyla İlçemiz Ulu Camiinde yapıldı.

 

Programa İlçe Kaymakamımız Mustafa Şahin, Belediye Başkan yardımcımız Rafet Şimşek, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Hikmet Tuncer ve diğer protokol üyeleri katıldı.

 

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tuncer konuşmasında şunları söyledi; “Din öğretimi genel müdürlüğü tarafından düzenlenen bu yarışmalar öğrencilerimizin sosyal, kültürel milli ve manevi değerlerinin gelişimine büyük katkı sunmaktadır. Rabbim bizleri ve bizden yetişecek nesillerimizi ve öğrencilerimizi Kuran-ı okuyup anlayan ve Kurana hâdim olan bahtiyar kullardan olmayı nasip eylesin. Bu vesileyle programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım” dedi.

 

Ödül töreninde konuşan ilçe kaymakamımız Sayın Mustafa Şahin ise konuşmasında; “Bakanlığımız tarafından organize edilen bu yarışmaya ilçemizin ev sahipliği yapmasından mutluluk duyduk. Bu yarışmanın birincisi ikincisi olmaz yarışmaya katılan tüm öğrencilerimiz gönüllerimizde birinci olmuştur. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

 

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edilerek program sonlandırıldı.

 

Yarışmada dereceye giren öğrenciler;

 

1. M. Mustafa YILDIRIM Merkez AİHL

 

2. Zülkarni KALAK Bolvadin AİHL

 

3. Salih Furkan DOĞAN Sahipata AİHL

 

4. Ahmet Beytullah KÜÇÜK Sandıklı AİHL