Afyonkarahisar Merkeze bağlı Olucak Köyü Camii’nin imamın firar etmesi nedeni ile ibadete kapatıldığı ve kapısına kilit vurulması köylüyü isyan ettirdi. Merkeze bağlı Olucak Köyünde 6 aydır kayıp olan imamın Kaplıcalarda Emlak işi...

Gözden kaçırmayın

Online Tesettür Giyim Alışverişinin KolaylığıOnline Tesettür Giyim Alışverişinin Kolaylığı

 
Afyonkarahisar Merkeze bağlı Olucak Köyü Camii’nin imamın firar etmesi nedeni ile ibadete kapatıldığı ve kapısın kilit vurulması köylüyü isyan ettirdi.


 

 Merkeze bağlı Olucak Köyünde 6 aydır kayıp olan imamın Kaplıcalarda Emlak işi yaptığını iddea eden Köyün vatandaşları defalarca Müftülüğe gitmelerine rağmen İmam gelmediğini ve camilerinin kapalı olduğunu belirttiler.

 

 Allah’ın evinin kapısına kilit vuran imam ben kaplıcalardaki eski camime geri dönmek istediğim için müftülüğü mahkemeye verdim, sizin köyde imamlık yapamam deyip, köylüyü imamsız bıraktı.

 

 Türkiye’de aynı konuya benzer durumlarda Valiliğin anında duruma el koyduğunu belirten vatandaşlar ise Afyonkarahisar Valisinden Allah rızası için yardım bekliyoruz. Camimiz 6 aydır kapalı, Kadrolu imam olduğu halde, imam maaşını aldığı halde firar etti ve köyümüzün camisi imamsız kaldı, Aldığı maaş haram olsun; dediler.

 

 16 Yıldır camilerinin imamı olduğu ama imamın başka bir yere tayin çıkması sonucu Camilerine başka bir imam tayin edildiği, gelen imamında 1 kaç gün imamlık yaptıktan sonra firar ettiğini belirten köylüler ve Köy Muhtarı , defalarca dilekçe verdik, durumu yetkilere bildirdik, ama camimizin kapısı 6 aydır kapalı, yetkilerden Allah rızası için İmam istiyoruz; dediler.

HABER VE VİDEO : AHMET UÇMAK ( A HABER AJANS )

http://www.afyonyerelbasin.com/allahin-evinin-kapisina-kilit-vuruldu-32059.html