2018 EKPSS KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI REKTÖR SOLAK BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Gözden kaçırmayın

Bugünkü Cuma HutbesiBugünkü Cuma Hutbesi

 

 

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 22 Nisan 2018 Pazar günü yapılacak 2018 EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) sınavı öncesinde Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ÖSYM İl Sınav Merkezi Koordinatörlüğü tarafından “Sınav Güvenlik Koordinasyon Kurulu” (SGKK) toplantısı yapıldı.

 

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ın makamında düzenlenen toplantıya Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünü temsilen Müdür Yardımcısı Sibel Çelik, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü temsilen Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar, İl Sağlık Müdürlüğünü temsilen 112 Acil Başhekimi Gülsün Doğan, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Vekili Zekai İnan ve ÖSYM İl Sınav Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Mutlu katıldı.

 

Toplantıda ÖSYM İl Sınav Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Mutlu, sınav hazırlıkları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Toplantıda ayrıca 2018 EKPSS’nin yapılacağı binalarda güvenliğin sağlanması, bu yönde alınacak tedbirler, il sınav merkezlerinde sınav öncesi ve sonrasında alınacak tedbirlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Adayların sınav binalarına ulaşımı, soruların sınav binalarına nakli gibi konular da ele alındı.

 

ÖSYM İl Sınav Merkezi Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, EKPSS sınavının 22 Nisan Pazar günü saat 10.15’te başlayacağı sınav süresinin 60-80-90 ve 100 dakika olmak üzere engel durumuna göre değişiklik göstereceği bildirildi. Ayrıca adayların sınav binasına son girişlerinin saat 10.00’da olacağı, 10.00’dan sonra adayların sınav binalarına alınmayacağı, adayların sınav giriş belgeleri ve kimlik kartlarını sınav günü yanında bulundurmak zorunda oldukları da belirtildi.