Kutlama programı 19 Mayıs Cuma günü Belediye Düğün salonu arkasında bulunan Bayram yerinde düzenlendi. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Dazkırı Kaymakam Vekili Necdet UÇAR ve Belediye Başkanı İsmail TAYLAN öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Dazkırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü M. Uğur KARACOŞKUN günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

 

Halk Eğitim Merkezince Anadolu Lisesi Erkek öğrencilerinin hazırladığı halk oyunları gösterisi. Dazkırı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Seher İNAN “Bir Resim Yap” adlı şiirini okudu. Dazkırı Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu halk oyunları gösterisi sunuldu. Mehmet Fatih KILIÇASLAN “19 Mayıs’ta Düşünceler” isimli şiirini okudu. Ahmet Zübeyde Turba Anadolu Lisesi Kız öğrencileri tarafından hazırlanan dans gösterisi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün hazırlamış olduğu Tekvando, Güreş ve Jimnastik gösterileri ve Dazkırı METEM öğrencileri tarafından hazırlanan Halk oyunları gösterileri sunuldu.

 

Dazkırı'daki okullar arası kompozisyon, futbol, voleybol, gençlik koşusu ve diğer yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerinin verilmesinin ardından program sona erdi.