CHP Kurultayı için Ankara'ya taşıyan otobüste meydana gelen 13 yaşındaki çocuğa taciz iddiasıyla Dinar polisi tarafından gözaltına alınan CHP Kuşadası İlçe Teşkilatı yöneticilerinden M.Y.'nin Dinar Adliyesine sevk edildiği ve ilgili mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

 

Olayın, Şubat başında yapılan CHP Kurultayı için Ankara’ya giden Kuşadası teşkilatını taşıyan otobüste meydana geldiği belirtildi.

 

İddiaya göre “Pedofili”skandalı gece ilerleyen saatlerde otobüsün ışıklarının kapalı olduğu sırada yaşandı. Otobüste alkol alan CHP Kuşadası İlçe Teşkilatı yöneticilerinden M.Y., daha sonra otobüste bulunan 13 yaşındaki erkek çocuğu da yanına alarak en arka koltuğuna geçti. M.Y.'nin burada çocuğa cinsel tacizde bulunduğu ileri sürüldü.

 

Edinilen bilgiye göre Kuşadası ilçe teşkilatı yöneticilerinden olan şüpheli M.Y hakkında çıkan taciz iddiaları sırasında otobüs Dinar ilçe içersinden geçmesi nedeniyle Dinar Emniyet Müdürlüğüne olayın intikal ettirildiği öğrenildi.

 

Şüpheliyi aramaya başlayan Dinar ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz ve özverili çalışmaları sonucunda CHP Kuşadası ilçe yönetim kurulu üyesi M.Y yi Denizli’ de hasta ziyareti esnasında yakaladı ve taciz iddiasıyla ifadesi alınmak üzere Dinar’a getirildiği söylendi.

 

Şüpheli M.Y Dinar adliyesinde ifadesi alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

 

>>>>>> Haber Fotoğraf, Tahsin Baytar-Dinar